6ª Cursa del rodal de Sabadell

Gran poder de convocatòria el demostrat diumenge passat en la sisena edició de la cursa del rodal de Sabadell , prova inaugural de les Galvez Sabadell Run Sèries 2017 – prop, desprès tret de de 400 participants van afrontar en un matí assolellat i amb temperatura ideal per a la pràctica de l’atletisme , desprès del tret de sortida de mans de l´alcalde Juli Fernández els 15.340 metres del recorregut , tots ells en un traçat espectacular i enguany molt enfangat per les darreres plujes caigudes en els dies anteriors a la cursa i que discorren en la seva totalitat pel terme municipal de Sabadell un traçat que no va deixar  a cap atleta indiferent recorrent en gran part  la zona del Parc fluvial del riu Ripoll incorporant 5 quilòmetres pel bosc de Togores , sens dubte els més espectaculars i els més exigents amb els seus forts trams de pujades i baixades , la ubicació de la sortida i la meta dins de les remodelades pistes municipals d’atletisme Josep Molins és un altre dels punts forts de la cursa donant major espectacularitat i millora tota la infraestructura de l’esdeveniment atlètic. En la cerimònia de premiació es van atorgar els trofeus als 5 primers classificats absoluts tant en la categoria masculina com a femenina.

PROTAGONISME PER ELS ATLETES SABADELLENCS

Els atleta locals van donar una vegada més el seu total suport a aquesta proposta atlètica de la nostra Ciutat i així el Club Natació Sabadell (CNS), va ser l’Entitat més representada amb 65 atletes i la Joventut Atlètica Sabadell (JAS) amb més de 15 atletes, així com els atletes de la secció de curses de muntanya de la Unió Excursionista Sabadell (UES) va acaparar bona part de les 5 primeres posicions tant en la categoria masculina com a femenina, sense oblidar a molts atletes locals que van competir a títol individual . En la categoria masculina victòria per Marc Otero (JAS) ,  amb un temps de 56 minuts i 51 segons , un estret marge de 7 segons per davant del segon classificat absolut Albert Pineda (JAS) i pujant fins el tercer graó del podi el guanyador de lány passat Enric Basallote ( Club Natació Sabadell) Yashin Ougali (JAS) 4º i  Miquel Fresneda (CNS) 5º .

A l’apartat femení clara victòria absoluta per una atleta que encara pertany a la categoría junior Laia Casajuana (JAS) acompanyada en el podi per les dues atletes del Club Natació Sabadell Neus Vidal 2ª i Samantha Miquel 3ª , Eva Gómez (UES) 4ª i Jenifer Baeza ( Runners Sabadell) 5ª.

IMG-20170326-WA0009
IMG-20170326-WA0007

PEU DE FOTO : els podis absoluts categoría masculina i femenina

 

A.V.N.