6ª edició de la cursal del rodal, obre les Galvez Sabadell run series 2017

Diumenge a partir de les 10 del matí amb sortida i arribada en les pistes Municipals d’atletisme Josep Molins es donarà el tret de sortida a la 6ª edició de la cursa del rodal de Sabadell , prova inaugural de les Galvez Sabadell run sèries 2017 , circuit que englobava bona part de les carreres que es celebren  a la nostra Ciutat , sota una organització conjunta de la Joventut Atlètica Sabadell i la secció d’atletisme del Club Natació Sabadell. El punt fort de la cursa del rodal és sense cap lloc a dubtes el seu espectacular recorregut  al llarg dels seus 15.300 metres que discorren pel Parc fluvial del riu Ripoll , incloent 5.000 metres per la zona del bosc de Togores , és precisament en aquest enclavament on els atletes hauran d’afrontar el terreny més exigent ja que s’inclouen els trams amb fortes pujades i baixades.

Gran presència d’atletes Sabadellencs.

Dels prop de 400 atletes inscrits destaca la gran quantitat de corredors pertanyents a la nostra Ciutat , amb esment especial per al Club Natació Sabadell que ha inscrits a 65 dels seus socis i sòcies , amb un potent equip femení liderat per : Neus Vidal i Samantha Miquel  , juntament amb Elisabet Martí,  Esther Domingo, Susana Ruiz ,Sete Cano , Anna Roca, Barbara Puyo,Anna Ortiz i Clara Gabriel. A l’apartat masculí destaca el guanyador de la cursa de l´any passat Enric Basallote ( CNS) ,  la Joventut Atletica Sabadell també estarà representada amb els seus millors fondistes així com els atletes de la secció de curses de muntanya de la UES , sense oblidar a molts Sabadellencs que competiran a títol individual.

A.V.N.

+ rodal