Carles Montllor i Sabrina Elliot guanyadors de la V cursa nocturna

El passat divendres es va celebrar la cinquena edició de la cursa nocturna del riu Ripoll i enguany també com la  segona etapa de les Galvez Sabadell run series 2016 ,  dels prop de 200 atletes participants amb una gran presència d´atletes de la nostra ciutat amb menció especial pel Club Natació Sabadell que va estar el Club amb més inscrits a la cursa . El  clàssic recorregut de prop de 9 quilòmetres per la llera del riu Ripoll va tornar apostar per unificar la línia de sortida i arribada a la gespa de les pistes Municipals d´atletisme Josep Molins facilitant la infraestructura de l´organització i així el públic pot gaudir amb més facilitat de la sortida i arribada dels atletes.

A la vessant competitiva dins de la categoria masculina victòria còmode per l´atleta Carles Montllor ( C.A. Puigvert ) amb una molt bona marca de 30 minuts i 12 segons , atleta que ja va guanyar la darrera edició del cross de l´Aplec de la Salut , seguit de Enric Altayó ( Club Natació Sabadell ) Emilio Romero ( independent) 3º , Daniel Domenech (independent ) 4º i Robert López ( Banc de Sabadell ) 5º.

 

A la categoria femenina triomf per l´atleta  dels Estats Units , Sabrina Elliot ( Upique) amb un bon crono final de 41 minuts 58 segons ,  seguida de la primera local Esther Domingo ( Club Natació Sabadell ) , Anna Terradellas ( Banc Sabadell ) 3ª , Laura Alcaide ( independent) 4ª i Nuria Garrido ( independent ) 5ª .

Els guardons fa estar patrocinats per el Corte Inglés de la nostra Ciutat així com les motxilles obsequi  que van rebre tots els participants gentilesa de l´establiment Sabadellenc Galvez i la multinacional Ariston.

Per AVN.

IMG-20160709-WA009

Foto : atletes del Club Natació Sabadell , entitat amb més inscrits a la cursa, feta per Luis Molina.

No se permite realizar comentarios.