Ja som més de 300 inscrits!

Prop de 600 corredors participaran en la 5ª Cursa del Rodal de Sabadell el proper diumenge

 

El proper diumenge, 6 de març, a partir de les 10 del matí, tindrà lloc la 5ª cursa del Rodal de Sabadell, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell.

 

La cursa començarà a les 10 del matí a les Pistes d’Atletisme Josep Molins per continuar pel Parc fluvial del riu Ripoll i enfilar-se fins el bosc de Togores, passar pel camí Ral, la Torre del Canonge i endinsant-se de nou per la llera del riu Ripoll. Després continuarà fins la línia d’arribada instal·lada, també, dins les pistes d’atletisme municipals Josep Molins. La distància total a recórrer és de15,3 km.

 

L’edició de l’any passat es va haver de suspendre a causa dels danys que va patir el rodal fruit de les ventades del mes desembre.

 

El ritme de les inscripcions es molt alt, i ja són 300 inscrits però encara es podem formalitzar les inscripcions a través de www.sabadellrunseries.com.

 

Cal recordar, a més, que la Cursa del Rodal és una de les que puntuen per les Gálvez Sabadell Run Series2016, un circuit que engloba totes les curses que es fan a la nostra ciutat.

 

No se permite realizar comentarios.